Zapratite nas

недеља, 03. април 2016.

Uradi sam- Ružice od papira                                          Zdravo :)

Za danas smo vam pripremile jednu zanimljivu i jednostavnu prolecnu ideju. Radi se o.....


Pa, kao sto ste videli, danas cemo vam pokazati kako da napravite ružice od papira. Vrlo je jednostavno, samo pratite sledece korake sa slike.*Potrebno*

  1. Jedan malo tvrdji(deblji) papir u boji. Ne bi trebali koristiti previse tvrd papir jer ce se on teze savijati.
  2. Olovka, ili bilo sta drugo cime cete nacrtati krug(kao na slici).
  3. Makaze, kojima cete iseci papir po linijama.
  4. Lepak( ne onaj za papir, nego neki kao npr. "OHO" i drugi.)
  5. Stabljika od neke ruze( mozete kupiti kod Kineza plasticno cvece tj. ruze, pa oseci cvet, a ostaviti stabljiku).*Kako napraviti?*

  • Nacratjte na papiru jedan krug(kao na slici). Zatim, ga po linijama isecite.  Kada budete isekli papir, on ce biti u obliku neke sklupcane zmije.
  • Namotajte isecen papir kao sto je vec prikazano gore. Kada ga pustite, on ce se sam odmotati, ali ne ceo, vec ce ostati u obliku ruzice. Vrlo je VAZNO da ne koristite previse tanak papir, jer on nece biti u obliku ruzice kada se odmota.
Zatim, zalepite napravljene cvetice za plasticnu stabljiku. Svoje cvece mozete staviti u neku vazu, i ono ce biti vrlo lep i zanimljiv ukras u nekoj prostoriji. 

Nadamo se da vam se svidela ova ideja. Ako jeste, komentarisite, i obavezno napisite da li vam se dopao ovaj prolecni ukras.

To bi bilo to. Ukoliko imate nekih zelja i ideja za postove, obavezno postavite komentar na stranici "Vasa pitanja" jednostavnim klikom na "ovo".
Komentarisite :)

Нема коментара:

Постави коментар