Zapratite nas

петак, 27. јануар 2017.

5 items from the Internet you can find here(Serbia)



Zdravo!

Danasnja tema je "5 items with the Internet you can find here"
 tj. "5 stvari sa interneta koje mozete pronaci ovde (u Srbiji)".



Ovo je mnogo zanimljiva tema, pogotovo zato sto je sigurno vecina vas nekada pozelelo da ima neke stvari koje vidjamo na internetu i ne mozemo ih naci kod nas..zato smo odlucile da vam na neki nacin pomognemo i pokazemo gde mozete kod nas naci neke stvari.
👗💍👛
Paa...krenimo!

NY kacketi


Ove kackete sam skoro primetila i vec dugo ih trazim..Savrsen je za za neki sportski outfit. Saznala sam da ga mozete naci u"Buzz" radnjama koja se nalaze u nekim vecim gradovima, ali ih ima i u "Delta City"-ju. Sasvim slucajno primetila da se kopije mogu kupiti kod kineza, i nema neke razlike..Ali kad sam ih nasla bili su samo u plavoj i beloj boji. Verovatno cu nabaviti jedan, a inace u poslednje vreme sam zaludjena kacketima..♥
.
 Posetite sajt klikom ovde. 


Choker


Za ove ogrlice vec svi sigurno znate. Meni se licno svidjaju iako do sada nemam nijednu 😝 Najveci izbor definitivno imate u "Accessorize" radnjama, koje mozete pronaci u Beogradu i takodje ima ih i kod kineza, na nekim onlajn stranicama za kupovinu.
.
Posetite njihov sajt klikom ovde.


 Adidas Superstar patike 


Definitivno svi vec znate za ove patike, tako da je verovatno malo i glupo sto pisem o njima😝 Ali ipak da i njih spomenemo posto su za veoma malo vreme postale hit..Mozete ih nabaviti u `Adidas` prodavnicama sirom Srbije ili onlajn putem!
.
Posetite njihov sajt klikom ovde.


Naocare za sunce



Znam da je zima jos uvek, ali ipak sam odlucila da ubacim i naocare za sunce u ovaj post. Ovakve naocare su definitivno najlepse po mom misljenju, a bile su pravi trend prosle godine, a nadam se da ce i ove. Medjutim, dosta smo ih vidjeli po drustvenim mrezama, i nakon duzeg vremena pojavile su se i u nekim prodavnicam u Srbiji, najvise parfimerijama i prodavnicama nakita.
Takodje ih ima i u nekim bolje opremljenim kinezima.


Maska za telefon 
sa printom mermera


Ove maskice su prelepeee 💓
Meni se licno dopada samo bela, a mozete ih kupiti u bolje opremljenim prodavnicama koje prodaju maske za telefon ili u H&M i slicnim prodavnicama.



- Da li vam se dopadaju ovakvi postovi?
- Hocete li kupiti nesto?

~ Komentarisite ~

💛

                                          // ANA //

Нема коментара:

Постави коментар