Zapratite nas

петак, 3. фебруар 2017.

DIY // polica za knjige

Zdravo!😏

U poslednje vreme inspiraciju za postove nalazim na Pinterestu, iako sam nekako vise uvek bila za We heart it..ali dobro vratimo se na post.
Ovih dana sam dosta razpolozena i zainteresovana za neka preuredjivanja sobe i kuce, i dosta sam trazila ideja na ovu temu. Na Pinterestu stvarno imate veeeliki broj ideja i primera pa mi je stvarno bilo tesko odabrati jedan. Posebno mi svidela ova ideja:



I danas sam odlucila da vam pokazem kako da napravite ovakvu policu☝💓 Meni se licno ova polica jako svidja..prvo zato sto je mozete sami napraviti, a drugo zato sto je prelepa i jednostavna.

No, postoji jedan problem..
Svuda sam trazila ovakve drvene korpe koje su ustvari osnovno nesto sto vam treba da bi ste napravili policu, ali nigde nisam mogla naci bas ovakve. Naime, problem je u tome sto svi znamo da postoje one klasicne za voce drvene korpe, ali one su plitke i nisu toliko idrzljive, dok su ove duboke i stranice krace su im od punog drveta tako da vam ipak nece nista spasti... Ali ako ipak uspem nekako da ih nadjem, napisacu vam u postu gde ih mozete naci..😕 

Ali hajde recimo da kazemo da ste ipak negde nasli ove korpe takoda bih mogla da vam pokazem vrlo lako kako da formirate policu.
.
.
.

Korak 1: Nakon sto nabavite 6 korpi kao sa slike, uzmite akrilne boje ili neku slicnu vrstu boje koja prima drvo, tako da nakon susenja nece da se kruni i raspada. Obojte po zelji.

Korak 2: Kada su se osusile korpe, uzmite i poredjajte ih kao na slici i pricvrstite nekim srafovima ili necim slicnim tako da moze cvrsto da stoji.

Korak 3: Ako zelite mozete ih prelakirati na kraju.

Korak 4: Dekorisite police sa raznim knjigama i drugim stvarcicama koje ce ulepsati prostor!


      To bi bilo to, nadam se da vam se dopala ideja!

                                              💜

  
                                                 // Ana //

5 коментара: