Zapratite nas

уторак, 30. август 2016.

BTS- Top 5 apps for school



                                         Hello!

Aplikacije na telefonima koristite svaki dan i to uglavnom za ubijanje dosade ili dopisivanje sa drugima, ali postoji i dosta korisnih aplikacija koje vam mogu pomoci u ucenju. Mi cemo vam predstaviti Top 5
                                  

*Todo*


Ova aplikacija je posebno dobra za one osobe koje svoje dnevne zadatke i obaveze vole da stavljaju na papir. Todo vam pruza listu na kojoj mozete zapisati sve sto vam je potrebno, a to ce se automatski sinhronizovati sa kalendarom na vasem telefonu.

*The Chemical Touch*
Ukoliko imate problema sa ucenjem svakog hemijskog elementa ponaosob, ovo je prava aplikacija za vas! Osim sto vam The Chemical Touch nudi periodni sistem u vasem telefonu, on vam omugacava da se direktno spojite sa Wikipedijom i da tako saznate jos informacija o pojedinim elementima.

*Duolingo*


Ovo je aplikacija za koju ste verovatno svi culi. Ukoliko zelite da naucite neki jezik ili da ga usavrsite Duolingo ce vam uz mnoga pitanja i kvizove pomoci u tome.

*Study Buddy*


Ova aplikacija vam daje na raspolaganje i malog trenera za ucenje. Mozete pratiti koliko vremena trosite na ucenje, kada jeste i kada niste koncentrisani. Takodje, mozete koristiti i tajmere, kao i upozorenja koja vam zabranjuju da se pauza oduzi.

*Math Formulas*


Ukoliko vam tesko ide pamcenje matematickih formula, ovo je aplikacija za vas. Math Formulas ce vas nauciti, ali ce i sacuvati formule ako vam kasnije zatrebaju.

To bi bilo to za ovaj post. Nadamo se da smo vam malo pomogli. Ukoliko koristite neku od ovih aplikacija obavezno u komentarima napisite svoje misljenje o njoj.

Koliko danas ocekujte i drugi BTS post :) 

*Komentarisite*

2 коментара: